Anne Beate Design

V E L K O M M E N  T I L  A N N E  B E A T E  D E S I G N

Så er årets nissepar klar – se dem under nyheder 2023
Det nye online katalog kan også ses – vælg det i topmenuen.
Det trykte katalog er først klar primo april – dvs. at ordrer som sendes før - må nøjes med 2022 kataloget i pakken.
Vi har 60 års jubilæum i år..... 1963 -2023.
I den anledning har vi lavet et jubilæumssæt med Nissefar, Nissemor, Nissebabyer og et juletræ.Sættet kan ses under nyheder 2023 - vælg fr forsiden eller topmenuen.
Vi har i år fundet endnu en figur frem fra Anne Beates gemmer – nemlig påskeharen – som blev produceret og solgt i 60erne og 70erne.
Vi har brugt de gamle træforme til harerne – men har valgt at male dem i nye farver. Påskeharerne kan pt. ses i online kataloget – men pga. lidt tvivl om leveringstidspunkt – så har vi ikke sat dem til salg endnu.
Da vores sæson/specialnisser efterhånden er blevet så populære – og der kommer flere og flere – så har vi sat en hel side af til dem i kataloget.
En af nyhederne her er cykelparret – som allerede har tiltrukket sig stor interesse.
Lige nu har vi parret i begrænset mængde – men håber at kunne producere flere – når touren nærmer sig .

Anne Beate Design - En tradition værd at samle på. Alt fra klassiske danske træskonisser helt tilbage til 1963 - til håndmalede krybbesæt og håndlavede stjernefeer findes i webshoppen.
Den klassiske Anne Beate nisse er ca. 11cm høj og vejer ca.22g. Nisserne står stabilt på deres fine små håndstøbte træsko. Ansigterne er håndmalede og alle nisser har derfor deres egen personlighed....

Søger du en bestemt Anne Beate nisse eller en speciel figur - så brug blot søgefunktionen og du finder nemt frem til netop dit ønske.
Du finder også nemt en forhandler nær dig - bare klik på linket.              

Følg os på Facebook og Instagram og tilmeld dig vores Nyhedsbrev nederst på siden for de seneste tilbud, nyheder og konkurrencer.

Vi leverer normalt indenfor 1-3 hverdage og som en ekstra bonus til dig, sender vi som oftest vores katalog med i pakken.Har du spørgsmål - send os endelig en besked eller ring på 22400800.

Vi ønsker dig God Fornøjelse på Anne Beate Design.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev nederst på siden