Produktinformation

Her kan du læse lidt om hvordan en nisse bliver til.

En nisse bliver født - ja, sådan kan man godt føle det, når man ser forvandlingen fra ståltrådsskelet til en "levende" nisse.
Prøv at se på billederne herunder - så giver I mig sikkert ret.


                                                                        

Der ligger rigtig meget arbejde i en Anne Beate Nisse. Og alt er håndarbejde - lige fra de små håndstøbte træsko til det fint syede forklæde og tilbehøret som nissen bærer i hånden.
En Anne Beate Nisse er 11 cm høj ( det har den været siden 1963 ). Den står fast på sine små zinktræsko og kroppen er bøjelig og formelig i alle retninger.
Når man har en Anne Beate Nisse i hånden er man ikke i tvivl om kvaliteten - man mærker og ser med det samme den fine bevikling, den utrolige detaljering og omhu der er lagt i hver nisse.
At lave en Anne Beate Nisse fra start til slut er en opgave for meget øvede hænder - og koncentrationen skal være til stede hele tiden.
I dag bliver Anne Beate Nissen produceret 2 så forskellige steder som Ringsted, Danmark og Hanoi, Vietnam.

I Ringsted har vi en stab på 16 hjemmedamer, hvoraf de 4 har arbejdet for Anne Beate Design i snart 50 år. De 4 er alle over 80 år gamle - ja en af dem er faktisk 94 - men er højt værdsat her i firmaet pga. deres utrolige dygtighed og erfaring.
Vi har i det hele taget været utrolig heldige med de medarbejdere vi har - uden deres sans for kvalitet ville Anne Beate Nissen ikke være det den er i dag.  

I Hanoi, Vietnam har vi en workshop, SAO MAI hvor vi beskæftiger 17 handicappede kvinder. De fleste af kvinderne er døvstumme, men der er også en del med hofteskader, som er en eftervirkning af Vietnamkrigens kemikalier.
Kvinderne bor på stedet - deres familier har ikke råd til at have dem boende - og Anne Beate Design har i samarbejde med Danida, sørget for at der er ordentlige arbejds- bo- og lønforhold.
I SAO MAI produceres alle vores trævarer og en del af vores nisser.
De er meget, meget dygtige og pertentlige og kvaliteten er så absolut i top. Workshoppen arbejder kun med vores design og det er en æressag for dem kun at levere det bedste.

Før en Anne Beate Nisse forlader sit hjem her bliver den kontrolleret meget nøje - alle nisser er lidt forskellige, alle har deres egen personlighed - men alle nisser skal opfylde vores høje kvalitetskrav før de rejser ud i verden.

 Send os gerne din mening om Anne Beate nisserne - brug vores kontaktformular i toppen.

Fortsæt
Dansk English Japanese